Jobba hos oss

Vi skapar, utvecklar och växer tillsammans

Hos oss är du med och påverkar utvecklingen och utvecklar dig själv. Det är våra medarbetare som gör skillnad och bidrar till att vår organisation ständigt utvecklas och blir än bättre. Vi vill vara en verksamhet som skapar, utvecklar och växer tillsammans för morgondagen! I en lärande organisation är det viktigt att i det dagliga arbetet lära av varandra, men som koncern har vi även ett antal initiativ som ska ge våra medarbetare möjligheten att ta nya steg.

Managementprogrammet

Som medarbetare inom NTM-koncernen kan du bli nominerad och uttagen till koncernens managementprogram. Det är ett årligt program där deltagarna får ett uppdrag av koncernledningen. Parallellt med detta uppdrag utbildas deltagarna i bland annat affärsutveckling, ledarskap och ekonomi. Gruppen får också göra flera studiebesök inom koncernen och andra intressanta och relevanta företag.

Utbildningsstipendium

Ellen och Martin Englunds stiftelse har som ändamål att lämna bidrag i form av stipendium för undervisning och utbildning. Alla anställda inom NTM-koncernen är välkomna att söka utbildningsstipendiet.

NTM Buddy

Koncernens nätverksprogram, NTM Buddy, syftar till att ge alla våra medarbetare möjlighet att ta sitt självledarskap och ledarskap till nästa nivå med hjälp av erfarenhetsutbyte och nätverkande inom koncernen. Du som ansöker till programmet får en Buddy inom koncernen att nätverka med under ett års tid.